Dohled na problémové lince se vyplatil, ústecký dopravce si pochvaluje změnu
Ilustrační foto: DP Ústí nad Labem
Most

Ústí nad Labem – Dopravní podnik města Ústí nad Labem vyhodnotil po necelém měsíci provozu změny dopravní obslužnosti v oblasti Neštěmic a sídliště Mojžíř. Od 31. července jezdí linka číslo 57 v úseku OD Květ – Mojžíř pod dohledem asistentů přepravy a městské policie, cestující bez platného dokladu se do vozu nedostanou.

„Opatření splnilo účel, v běžném provozu zcela odpadly útoky na řidiče, což bylo naší prioritou. Vozy už nemusí po každé směně procházet generálním úklidem a podařilo se eliminovat cestující bez platných jízdních dokladů,“ přibližuje výkonná ředitelka DPmÚL Simona Mohacsi. Zároveň zdůrazňuje, že změna byla zcela nevyhnutelná. „Pokud bychom k této změně nepřistoupili, reálně hrozilo, že by Mojžíř zůstal bez obsluhy MHD úplně. Řidiči na původní lince už odmítali jezdit,“ vysvětluje ředitelka.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru