Dle obalu je zřejmé, jakou látku bonbony obsahují. Foto: PČR
Most

Most – Mostečtí kriminalisté se od uplynulého pátku zabývají případem, kdy dvě nezletilé osoby snědly bonbóny s příměsí THC. Produkt byl v obalu oblíbeného a známého výrobce čokolád Kinder Surprise.

Děti měly bonbóny nalézt venku. Matkou byly ihned převezeny do nemocnice, kde se vyšetřením zjistila přítomnost drogy v jejich tělech. Naštěstí jsou ratolesti v pořádku a nedošlo k žádnému ohrožení zdraví.

„Policisté na případu pracují a zjišťují původ výrobku. Je zřejmé, že se rozhodně nejedná o originální výrobek známého výrobce. Podle kriminalistů se toto zboží nedá v České republice zakoupit legálně a muselo být dovezeno ze zahraničí," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger. Tam jsou známy již některé výskyty této pochutiny. Na obalu výrobku je vyobrazen obrázek konopné rostliny s uvedením obsahu THC. „Apelujeme na všechny občany, aby v případě styku s tímto druhem bonbónů kontaktovali Policii České republiky, a to na lince 158 nebo na nejbližší policejní stanici. Rozhodně nedoporučujme výrobek rozbalovat a konzumovat," dodal mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru