Chystá se Divadelní vinobraní. Jaká jména ponesou letošní etikety?
Herci si připravují pro diváky řadu ukázek z repertoáru divadla. Foto: Městské divadlo v Mostě
Most

 

Most – Městské divadlo v Mostě chystá ve středu 6. září XVI. ročník Divadelního vinobraní. Jde o tradiční zahájení druhé poloviny divadelní sezony.

Hlavním bodem celého odpoledne bude slavnostní křest nových divadelních vín, která nesou jména vítězů divácké ankety za rok 2022. Svá vína si letos pokřtí Zita a Jan Benešovi za výkony v inscenaci Jakeovy ženy režiséra Martina Vokouna.
Na programu budou vystoupení z řad členů činohry Městského divadla v Mostě, vystoupení taneční skupiny Demi Dance, Krušnohorské dudácké muziky a v neposlední řadě představení Divadla rozmanitostí Gulliverovy cesty.
V rámci vinobraní proběhne také akce na vstupenky do divadla a chybět nebude prodej burčáku z Vinařství Chrámce, či lahodných ze Sýrárny Kahan Most. Celým odpolednem provede herec Tadeáš Horehleď.

 

vinobraní 22

Zita Benešová

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru