AKTUÁLNĚ: U Slaného se srazil osobák s náklaďákem. Čelní střet si vyžádal jeden lidský život
Foto: Policie ČR
Most

Kladensko - Ve čtvrtek 7. září, krátce před 13. hodinou, vyjížděly všechny složky integrovaného záchranného systému k vážné dopravní nehodě, k níž došlo u Slaného (Slánský okruh). Na místo byl povolán i vrtulník.

Nehoda se stala na silnici I. třídy č. 7, v katastru obce Tuřany-Byseň. Tam podle prvotního šetření na místě řidič osobního auta přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím nákladním vozidlem.

"Záchranáři bohužel již nedokázali pomoci řidiči osobního vozu, který utrpěl natolik závažná zranění, jimž na místě podlehl. Jeho spolujezdkyně byla ve vážném stavu vrtulníkem transportována do jedné z pražských nemocnic. Šofér kamionu vyvázl bez zranění," uvedla policejní mluvčí Michaela Richterová.

0709slany2

Foto: Policie ČR

Událost si převzali kladenští kriminalisté, kteří u zemřelého muže nařídili soudní pitvu a budou se zabývat příčinou a okolnostmi této tragické nehody.

Komunikace je obousměrně uzavřena, předpokládaná doba uzavírky je předběžně stanovena do 16 hodin.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru