Ilustrační foto: CC0
Most

Chomutov – Podezření ze spáchání trestného činu prostituce ohrožující mravní vývoj dětí sdělili chomutovští policisté 22leté ženě. Ta měla v ulici Kadaňská poblíž budovy základní školy v minulém týdnu provozovat prostituci. Samo o sobě by to nebylo trestné, avšak provádět tuto činnost v blízkosti školy nebo obdobného zařízení podle zákona trestné je a u soudu za takové jednání hrozí až dvouleté odnětí svobody.

 

 

To však zdaleka není jediné mínus této mladé ženy, o které získali policisté informaci díky městským strážníkům. Podle jejich zjištění v době, kdy žena „vydělávala“ s německým klientem v horách nad Chomutovem, jejího dvouletého synka hlídal na ulici bezdomovec pod vlivem pervitinu. „Dotyčná ho předtím tomuto známému sama svěřila, aby mohla s klientem odjet. Když se pak vrátila, strážníci provedeným testem zjistili, že také ona je pod vlivem pervitinu," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Případem se tak zabývá už i Oddělení sociálně-právní ochrany dětí chomutovského magistrátu.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru