Snídaně, dobrá káva i čaj, či domácí zákusek. V nové kavárně Em Kafe se budete cítit jako na návštěvě u přátel
Zdroj: Em Kafe
Most

Most – Kavárna, kde se budete cítit jako u přátel na návštěvě, kde vám připraví kromě výborné kávy a dalších nápojů i chutnou snídani či pohoštění a domácí zákusky, bude otevřena ve středu 13. září v ulici Čsl. armády v čísle popisném 1553/92 v Mostě.

Její majitelka Petra Molíková vložila do návrhu interiéru nové kavárny Em Kafe svůj velmi příjemný a osobitý vkus. Všechno, od prostor pro zákazníky až po sociální zařízení, je tu vytvořeno s velkým citem pro krásu a detail, snoubí se tady nové se starým. Ve vnitřních prostorách je 17 míst pro zákazníky a posezení je možné, pokud to počasí dovolí, také na terase. Z té je krásný výhled na hrad Hněvín.

e deniky 130

„Dlouho jsem vybírala, jakou kávu tu budeme podávat, chtěla jsem, aby byla opravdu výborná. Inspirací mi totiž byla mostecká firma Lagarto, kam na kávu ráda chodím. Rozhodla jsem se pro několik druhů káv z českých pražíren. Ráda vařím, tak se tu můžu realizovat, i když zatím podáváme hlavně snídaně nebo domácí zákusky ke kávě,“ uvedla Petra Molíková.

Do kávy si tady můžete objednat i různá alternativní mléka, například bezlaktózové, či rostlinné. Mají tu výběr čajů, k pití například mošty, které si vozí od farmářů a každý den pečou různé zákusky, oblíbený domácí štrúdl, koláč, a podobně.

e deniky 131

Snídaně se podávají do 11 hodin a v nabídce jsou sladké varianty, třeba plněný croissant, nebo slané varianty, jako chléb s avokádem, různé druhy vajíček a vydatné anglické snídaně. Můžete mít i své přání co si k snídani dát, pokud to bude možné, připraví vám to.

„Dávám si tady chleba s avokádem, já avokádo moc nemám rád, ale tady si ho dávám, je to výborné,“ prozradil zákazník Míra, který si kavárnu už oblíbil v otevírací době na zkoušku ještě před jejím oficiálním otevřením.

V kavárně je k dispozici i vysokorychlostní wifi síť a elektrické zásuvky pro připojení vašeho zařízení.

e deniky 127

Chystáte menší rodinou oslavu či pracovní meeting pro menší kolektiv? Kavárnu si můžete po dohodě s majitelkou objednat pro uzavřenou společnost. V budoucnosti se chystá ještě rekonstrukce dalších prostor v prvním patře nad kavárnou, které budou sloužit pro ubytování.

Otevírací doba Em Kafe je od pondělí do pátku od 7.30 až do 17.30 hodin, v sobotu od 8 do 11.30 hodin a v neděli bude zavřeno. Parkování j možné přímo před kavárnou nebo ve vedlejší boční ulici.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru