VIDEO: Most u muzea se částečně začne brzy bourat. Proč?
Most začnou dělníci v těchto dnech ubourávat. Foto: redakce
Most

Most – Od pondělí musí řidiči volit pro výjezd z Mostu směrem na Litvínov či Chomutov jiný sjezd. Na most překlenující čtyřproudou silnici I/13 u muzea je zákaz vjezdu.


Řidiče upozorňovalo přenosné dopravní značení už týden dopředu. Ředitelství silnic a dálnic muselo u této stavby naplánovat opravu mostních závěrů. V úterý odpoledne měli silničáři téměř celý povrch již vyfrézovaný. „Hned poté se pustíme do bourání. Výměnu mostních závěrů plánujeme mít hotovou v druhé polovině listopadu. Pro řidiče zde platí úplná uzavírka mostu s dopravně značenou objízdnou trasou. Za komplikace se omlouváme," uvedlo ŘSD v úterý odpoledne, když z průběhu prací na Twitteru (sociální síť X) zveřejnilo z průběhu prací video.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru