Krajská zdravotní bude proti Covid-19 očkovat pouze v Masarykově nemocnici
Ilustrační foto
Most

Ústecký kraj - Krajská zdravotní, a.s., bude od pátku 22. září 2023 provozovat své jediné Očkovací centrum pro očkování proti Covid-19. Zájemci se mohou nechat očkovat na Infekčním oddělení Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem. K dispozici bude nejnovější typ vakcíny Comirnaty Omicron XBB.1.5.

Očkování bez registrace bude probíhat v areálu Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, ve 2. nadzemním podlaží pavilonu I. Očkovací centrum bude otevřeno každý pátek, vždy od 11 do 17 hodin, bez polední přestávky. Očkovat se mohou nechat všechny osoby starší 12 let. Poslední klient bude očkován v 16.40 hodin. Ve dnech svátků bude očkovací centrum uzavřeno.

Ti, kteří nemohou přijet na očkování do Masarykovy nemocnice, se mohou obrátit na svého registrujícího všeobecného praktického lékaře. Očkování dětí mladších 12 let je třeba konzultovat prostřednictvím registrujícího praktického lékaře pro děti a dorost.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru