OBRAZEM: Provoz ve směru na Bílinu zkomplikovala vážná nehoda, pro zraněného letěl vrtulník
Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

 

Obrnice - Na silnici I/13 u Obrnice ve směru na Bílinu došlo v pondělí 25. září v dopoledních hodinách k vážné dopravní nehodě dvou osobních vozidel. Při nehodě se zranil jeden člověk.

 

 

Na místě zasahovala jednotka mosteckých hasičů, přistával tu také vrtulník Letecké záchranné služby. „Vrtulník nakonec odletěl zpět na základnu. Stav jednoho pacienta nevyžadoval převoz letecky. Záchranáři jej s podezřením na středně těžké zranění přepravili do mostecké nemocnice sanitkou," uvedl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Prokop Voleník.

Hasiči provedli protipožární opatření a uklízeli vozovku. Provoz na komunikaci byl po dobu zásahu zastaven, doprava byla odkláněna přes Obrnice.

 

2509nehodakz2

 

2509nehodakz3

 

2509nehodakz4

Foto: HZS Ústeckého kraje

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru