Už máte startovné? Seniory můžete podpořit pouhými 70 korunami
Ilustrační foto
Most

Most – Zítra hlásí meteorologové krásné počasí s přívětivými teplotami. Žádné vedro, žádná zima. Ideál pro akci, kterou pro seniory, ale i rodiny s dětmi připravuje Autodrom Most. V zahradě Domova pro seniory Harmonie v ulici Barvířská 495 v Mostě zítra dopoledne vypukne zábavný program. Nachystán je od 10 do 15 hodin.

Pro účastníky této zajímavé akce bude připravena pestrá paleta aktivit jako například závody s auty na dálkové ovládání, slalom pro odrážedla, koloběžky a jim podobné stroje, hod balonem na cíl či hry na podporu jemné motoriky. Nejen pro ty nejmenší pak bude k dispozici malování na obličej, skákací hrad, fotokoutek a občerstvení.

K vidění budou i ukázky techniky a okruhový závodní speciál Octavia Race. Svět závodů přiblíží praktické ukázky bezpečnostního poutání v závodním voze. Canabis a alkoholové brýle naopak odhalí nebezpečný vliv, jaký mají návykové látky na schopnosti analyzování okolí, rozeznávání detailů v okrajích zorného pole a rychlost reakcí na různé situace v běžném silničním provozu.

Startovné ve výši 70 Kč je jednotné pro všechny návštěvníky, kteří se budou chtít aktivně zúčastnit připravených soutěží. Startovné si mohou zakoupit i nesoutěžící, kteří chtějí pouze projekt podpořit. Celý výtěžek ze startovného (tj. vždy 70 Kč za každou osobu) poputuje na zakoupení interaktivního prvku do zahrady Domova Harmonie, který bude sloužit ke zpestření společně stráveného času dětí a seniorů. Zakoupit si jej mžete na webu pořadatele, tedy autodromu Most.

Každý účastník, který absolvuje aktivity při tomto dnu, získá ocenění „Podporovatel, Den se Seniory Autodromu Most" a fotografii z cíle soutěže doplněnou o závodní rekvizity.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru