Strážníci chytili sprejera při činu, ten se dal na útěk. Nakonec ho našli schovaného ve křoví
Foto: MP Most
Most

Most - Motohlídka strážníků zaznamenala při průjezdu ulicí Zdeňka Štěpánka muže, který modrým sprejem maloval graffiti na kontejner. Muž po spatření policejního vozidla utekl směrem do parku. Strážníci muže pronásledovali a vyzvali ho zákonnou výzvou, aby zastavil. Muž na výzvu nereagoval a pokračoval v útěku po třídě Budovatelů.

V průběhu pronásledování osoby strážníci přes radiostanici informovali ostatní hlídky o směru pohybu osoby. Jedna z hlídek pak muže nalezla ukrytého v křoví v ulici Jaroslava Vrchlického. Strážníci muži zabránili v dalším útěku pomocí donucovacích prostředků a nasadili mu pouta. Muž se doznal, že nasprejoval graffiti na kontejner. Strážníci poté prohledali okolí místa činu a nalezli sprej, který sprejer odhodil do křoví. Strážníci muže podezřelého ze spáchání trestného činu poškozování cizí věci se všemi poznatky a důkazním materiálem předali policistům k dalšímu šetření.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru