Městská policie zadržela v Mostě hned pět hledaných osob
Ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 oznámila žena, že v ulici Rozmarýnová spí na společné chodbě osoba bez domova. K oznámení byla vyslána motohlídka strážníků, kteří v domě ve třetím patře našli spícího muže. Strážníci muže probudili, vyzvali k prokázání totožnosti a zjistili, že se jedná o muže v celostátním pátrání.

Dalšího muže v celostátním pátrání si všiml strážník mimo službu na třídě Budovatelů a na místo přivolal kolegy. Ti zjistili, že se se muž skutečně nachází v databázi celostátně hledaných osob a předali ho Policii ČR.

Po třetí hodině ranní na linku 156 oznámil muž, že na lavičce leží muž a nehýbá se. Strážníci na místě zjistili muže, který na lavičce spal. Po probuzení muže bylo zjištěno, že není nijak zraněný a lékařské ošetření nepožaduje. Muž dále uvedl, že je jen unavený a na lavičce si chtěl odpočinout. Následně byl muž vyzván k prokázání totožnosti a bylo zjištěno, že nachází v databázi celostátně hledaných osob Policie ČR z důvodu útěku z ústavu, kde má nařízenou ochranou léčbu.

Na linku 156 oznámil oznamovatel, že ulicí Zdeňka Fibicha jde muž se ženou, kterou hrubě uráží a vyhrožuje jí fyzickým násilím. Strážníci muže zajistili a při kontrole totožnosti zjistili, že se jedná o policií hledanou osobu.

Dalšího muže, po kterém pátrala Policie ČR, strážníci zajistili, když v prodejně Lidl odcizil sushi.

Všechny hledané osoby strážníci muže převezli na Policii ČR a předali policistům.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru