V informačním centru si mohou Mostečané vyzvednout bavlněnou tašku na nákupy i speciální tašky na třídění. Foto: město Most
Most

Most – Zdražování poplatků za uložený odpad na skládkách každoročně nutí města, aby naučilo své obyvatele správně třídit odpad. Města proto do ulic přidávají více kontejnerů na tříděné odpady a snaží se motivovat obyvatele i dalšími vychytávkami. Most například v těchto dnech rozdává zájemcům tašky na třídění odpadů.

„Nechcete se už podílet na zvyšování produkce plastů a vyměnili jste igelitové tašky za bavlněné? Pokud ještě ne, zastavte se v Turistickém informačním centru, kde si můžete vyzvednout zdarma až do vyčerpání zásob bavlněnou tašku," oznámilo město na svých sociálních sítích.

Současně si lze vyzvednout i set třídicích tašek, které zjednoduší třídění. Nárok na tyto tašky mají obyvatelé Mostu, je proto potřeba se prokázat průkazem totožnosti. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru