Ve Svážné ulici jsou nyní lampy téměř uprostřed chodníku, takže překážejí chodcům i pracovníkům údržby. To se brzy změní. Foto: město Most
Most

Most – Ve druhé polovině října se dělníci pustí do plánované opravy chodníků ve Svážné ulici. Na poslední chvíli se rozhodlo i o přesunutí lamp, které v současné době stojí téměř uprostřed chodníků. Malá změna přinese velké zlepšení nejen pro chodce. 

„Sloupy budou přesunuty na vnitřní kraj chodníku tak, aby minimálně překážely nejen chodcům, ale i údržbě," vysvětluje mluvčí města Klára Vydrová. Posunutí sloupů veřejného osvětlení rozhodně ocení všichni, kdo ulicí chodí s kočárky, případně s invalidním vozíkem. Aktuálně pracovníci města zapracovávají změnu do plánů oprav, přičemž práce by měly být zahájeny ve druhé polovině října a dokončeny do konce listopadu.

Zahrnutím úpravy veřejného osvětlení do zakázky dojde k navýšení původní ceny opravy chodníku převyšující 1 milion korun o zhruba 260 tisíc.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru