Foto: město Most
Most

Most – V obchodech je již plno vánočního zboží, takže nikoho už nepřekvapí, že se na vánoční svátky už dávno připravuje i město Most. To nyní zveřejnilo plakát s programem, který doplní tradiční vánoční trhy.

Trhy vypuknou na 1. náměstí v pátek 1. prosince. Denně budou stánky otevřeny od 10 do 18 hodin, doprovodný program je naplánován ve vybrané dny na odpolední čas. „V přilehlém parku se nejen děti mohou těšit i na oblíbené kluziště. Instalovat jej budeme v listopadu, jakmile to klimatické podmínky dovolí," dodává mluvčí města Klára Vydrová. 

A jak bude vypadat závěr roku 2023? Mostečané si prostřednictvím ankety prosadili tradiční ohňostroj, který město nechá odpálit z Hněvína. Podívanou si tak užijí i lidé z okolních obcí. Ohňostroj začne v 19 hodin, aby se jej mohli vychutnat i nejmenší.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru