Při nehodě se zranil minimálně jeden člověk. Foto: e-deníky.cz
Most

Most – K dopravní nehodě tří vozů došlo ve středu ve čtvrt na dvě na sjezdu z kruhového objezdu v Rudolické ulici ve směru na Bílinu. Tento sjezd na silnici I/13 je momentálně uzavřený.

Na místě jsou policejní složky. „Po nehodě se dokázali všichni účastníci dostat z vozů sami, jedna osoba si stěžovala na bolesti na hrudi. Sjezd z kruhového objezdu policisté uzavřeli a probíhá šetření příčin a okolností nehody," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová. Kromě policistů jsou na místě další složky IZS.

S ohledem na práce silničářů na uzavřeném mostu přes silnici I/13 u muzea a i na úseku silnice I/13 od Matyldy, je tento kruhový objezd jediný, kterým lze sjet na silnici I/13 ve směru na Bílinu. Řidiči tak musí volit objížďku přes Vtelno a napojit se na I/13 až za městem na úrovni Chanova.

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru