Foto: Archiv města
Most

Osek – Vedení osecké radnice došla trpělivost s řidiči, kteří parkují svá auta takovým způsobem, že zasahují do chodníku a omezují průchod chodců. Město se proto rozhodlo v ulici Hrdlovská, což je ulice lemující sídliště v severní části města, nainstalovat na kolmých parkovacích místech parkovací dorazy, tzv. carstopy.

Instalace bude probíhat od čtvrtka 26. října do konce listopadu.

Vzhledem k tomu, že carstopy budou pracovníci prováděcí firmy instalovat vždy na volných parkovacích místech, žádá město řidiče, aby přednostně parkovali na stáních, kde už parkovací dorazy budou. Akce bude probíhat vždy v době od 8 do 15 hodin, bez dopravního omezení. Carstop je speciální zařízení, podobné zmenšenému zpomalovacímu prahu, které je určené k zamezení samovolného pohybu aut a k vyznačení konců parkovišť.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru