Ilustrační foto: CC0
Most

Proboštov – V uplynulých dnech kontrolovali policisté jim už známého 37letého muže. Ten se řítil v Proboštově nejméně 60kilometrovou rychlostí na elektro koloběžce.

Policistům bylo známo, že řidič má uložen zákaz řízení všech motorových vozidel a několikrát ho již na tomto dopravním prostředku řešili. Koloběžka má totiž baterii s kapacitou 2880 kWh a rychlost jízdy výrazně přesahuje 25 km/hod. „Tato elektrokoloběžka je tudíž svými parametry považována za motorové vozidlo," vysvětlila policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

Jelikož má muž soudně vysloven od března tohoto roku zákaz řízení všech motorových vozidel, sdělili mu policisté ve zkráceném přípravném řízení podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru