Zdroj: iGut.cz
Most

Most - E-shop iGut.cz, známý svou specializací na německé delikatesy a globální lahůdky za neuvěřitelně nízké ceny, spustil rozvozovou službu. 

A to nejlepší? Vaši objednávku doručí do 45 minut od objednání a doprava je zcela zdarma!

Vaše oblíbené potraviny na dosah ruky

Hledáte něco víc než jen obyčejný supermarket? iGut má fyzickou prodejnu na tř. Budovatelů 991/9 v Mostě (u Prioru). Nabízí pečivo, uzeniny, mléčné výrobky, trvanlivé potraviny, nápoje a dokonce i drogerii a kosmetiku a to vše za směšně nízké ceny. 

Rychlost a pohodlí

Jedna z nejlepších funkcí nové rozvozové služby je rychlost doručení. Po provedení objednávky můžete očekávat doručení už do 45 minut. Ano, čtete správně! Už nemusíte plánovat nákupy týdny dopředu nebo stát dlouhé fronty v supermarketu, stačí jen pár kliknutí a vaše objednávka bude na cestě. A to vše z pohodlí domova!

Akční nabídky

Pokud nechcete přijít o žádné akční nabídky, sledujte iGut na Facebooku: GUT Německé potraviny a drogerie. Zde najdete veškeré novinky, speciální nabídky a informace o produktech, které si nesmíte nechat ujít.

Doprava zdarma

Žádné skryté poplatky, žádné podmínky. Jen ryzí pohodlí. Neváhejte a vstupte do nové éry nákupů s iGut.cz. Je to rychlé, je to pohodlné a je to ZDARMA!

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru