Ilustrační foto: e-deníky.cz
Most

Karlovarsko, Kladensko – Náročnou noc mají za sebou policisté jak na Karlovarsku, tak na Kladensku. Na Karlovarsku došlo k vraždě, na Kladensku k přepadení čerpací stanice. 

„Vrtulník a několik policejních hlídek včetně psovoda pátrali po pachateli loupežného přepadení na benzínové čerpací stanici. Pachatel se bohužel zatím nenašel. Loupežné přepadení bylo bez zranění. Muž požadoval vydání finanční hotovosti. Obsluha mu vydala peníze v hodnotě necelých 40 000 korun a tabákové výrobky," uvedla policejní mluvčí Michaela Richterová s tím, že přesně určit čerpací benzinovou stanici, kde k přepadení došlo, policie nemůže.

Příliš sdílní nejsou ani policisté z Karlovarska, kde došlo k vraždě. „Případ prověřujeme jako zvlášť závažný zločin vraždy. Více informací k tomuto případu sdělíme, jakmile to bude možné," uvedla Policie ČR na sociálních sítích.

V jedenáct hodin pak sdíleli informaci, že zahájili trestní stíhání zadrženého šestadvacetiletého muže z Karlovarska, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody na dvanáct až dvacet let.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru