Ilustrační foto: e-deníky.cz
Most

Mostecko – Ve středu 15. listopadu bude velmi rušno na komunikacích mezi mosteckým jezerem a skládkou Celio. Hasičský záchranný sbor chystá taktické cvičení, jehož cílem je prověřit dopravu vody z jezera ke skládce. Na akci se budou podílet nejen hasičské jednotky z Ústeckého kraje, ale také z Libereckého a Středočeského! Cvičení je rozvrženo v čase od 9 do 14 hodin.

 
Cvičení má ověřit dálkovou dopravu vody od jezera Most čerpadly na velkou vzdálenost směrem ke skládce společnosti CELIO.

Po celou dobu tohoto cvičení, bude ve spolupráci s Policií ČR a Městskou policií Most, regulován provoz silnice III/2565 mezi obcemi Braňany, Mariánské Radčice, Kopisty a na cyklostezce kolem jezera Most. „Prosíme občany, kteří budou procházet či projíždět místy cvičení probíhat, aby dbali zvýšené pozornosti. V oblasti cvičení bude na určitých místech silnice a na cyklostezce položeno hadicové vedení a bude se zde pohybovat velké množství zasahujících složek IZS s technikou," upozorňuje hasičský sbor na sociálních sítích.

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru