Most - Před 19. hodinou operátor městského kamerového dohledového systému v Mostě zaznamenal, jak osoba v bílém tričku a tmavých kalhotách odnáší objemný odpad ke kontejnerům u bloku 99 v ulici W. A. Mozarta.

Operační pracovník na místo vyslal nejbližší motohlídku strážníků, která zde zjistila muže, který doznal, že uložil nekomunální odpad ke kontejnerům. Strážníci muže poučili, že objemný odpad patří buď do velkokapacitních kontejnerů, které jsou pravidelně umisťovány do různých částí města, nebo je nutné odpad odvézt do sběrného dvora. Přestupce si odnesl objemný odpad zpět domů a za přestupek proti veřejnému pořádku mu byla uložena pokuta.

O šest hodin později, po 2. hodině ranní, zaznamenal operátor městského kamerového dohledového systému kamerou na bloku 99, jak neznámá osoba vyházela pytle s odpadky do okolí kontejneru v ulici W. A. Mozarta, a odešla dvorem bloku 98 na třídu Budovatelů. Na místo byla vyslána nejbližší motohlídka strážníků, která zajistila muže, který znečistil veřejné prostranství. Muž se k přestupku doznal, nepořádek uklidil a byla mu uložena pokuta ve výši 2000 Kč.

Další osobu, která znečišťovala veřejné prostranství, zjistil operátor kamerového systému po 9. hodině ranní, když uviděl na třídě Budovatelů u bloku 94 osobu, která k odpadním kontejnerům odnáší a ukládá nábytek a dřevěné desky. Na místo byla vyslána nejbližší motohlídka strážníků, kteří muže zajistili, ten se k přestupku doznal a na místě zaplatil pokutu a objemný odpad si odnesl zpět domů.  

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru