Foto: MP Most
Most

Most - Hledanou ženu v celostátním pátrání zajistili strážníci Městské policie v Mostě, když vyjížděli na oznámení o zajištění pachatelky drobné krádeže, která odcizila kapsle do myčky.

Strážníci ženu zajistili a předali do rukou Policie ČR. Muže, po kterém pátrala Policie ČR, strážníci zajistili, když je požádal revizor o kontrolu totožnosti pasažéra, který jel městskou hromadnou dopravou bez platné jízdenky.

Dalšího muže v pátrání strážníci zajistili, když vyjížděli na oznámení o muži, který spal na chodbě domu. Strážníci muže probudili a kontrolou totožnosti zjistili, že se jedná o osobu v pátrání.

"U všech hledaných osob strážníci provedli bezpečnostní prohlídku, jestli u sebe nemají zbraň, a předali je policistům Policie ČR k dalším úkonům," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru