Primář MUDr. Tomáš Zelenka a sestra specialistka Mgr. Bc. Iva Zelenková, DiS. Foto: KZ
Most

Most – Centrum hojení ran, které funguje pod Oddělením následné péče Krajské zdravotní, a. s. – Nemocnice Most, o. z., získalo garanci kvality od České společnosti pro léčbu rány. Garanci získalo centrum sídlící v Zahražanech na tři roky.

„Garanci kvality získávají jen ambulance, které splňují ty nejpřísnější požadavky České společnosti pro léčbu rány a vykazují tu nejlepší možnou péči o pacienty. Její získání je poměrně složité, takže nás její obdržení opravdu těší a jsme rádi, že můžeme pacientům ukázat, že naše péče je opravdu na té nejvyšší úrovni,“ říká primář oddělení následné péče mostecké nemocnice MUDr. Tomáš Zelenka.

Mostecké centrum hojení ran je specializovaným pracovištěm zaměřeným na léčení všech komplikovaně se hojících ran, jako jsou bércové vředy, dekubity, pooperační nehojící se rány, ostatní chronické a traumatické kožní defekty a popáleniny.

„Náš profesionální tým s mnohaletými zkušenostmi se také pravidelně celoživotně vzdělává a sleduje nejnovější trendy a postupy v oblasti hojení ran. Pacientům nabízíme konzultace, diagnostiku a léčebnou péči s individuálním přístupem a spolupráci s pacientem i jeho rodinou. Spolupracujeme dále s ostatními odbornými ambulancemi a odděleními především z naší Nemocnice Most, protože pouze kvalitní multioborová spolupráce může vést ke kauzální terapii,“ dodává primář Zelenka.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru