Pod Hněvínem se úsek silnice I/13 dočkal nového povrchu. Frézování začalo před měsícem. Foto: ŘSD
Most

Most  – Právě v tuto chvíli pracují silničáři na odstranění přechodného značení, které uzavřelo kruhový objezd u Matyldy, což ovlivnilo i dopravu z Chomutova. Do původního stavu se vrací i doprava mezi Mostem a Litvínovem, silnice I/13 v úseku pod Hněvínem je hotová. Provoz se na obě dosud uzavřená místa má vrátit už dnes odpoledne.

„Včera na obou úsecích proběhla technická prohlídka stavby. Dnes v osm ráno začalo odstraňování přechodného dopravního značení," potvrdila mluvčí ŘSD Chomutov Dana Zikešová. V úseku kolem jezera Matylda však bude i nadále sveden provoz ve směru z Chomutova do Mostu pouze do levého pruhu. „Musíme vyřešit trhlinu v betonovém podkladu v jednom úseku této části silnice. Pravděpodobně se tak stane na jaře," dodala Zikešová.

V úseku silnice I/13 kolem jezera Matylda se i nadále zatím nebude jezdit ve všech čtyřech pruzích. foto: jip

 

Jak kruhový objezd, tak úsek pod Hněvínem se uzavřely 2. října. Silničáři pod Hněvínem vyfrézovali povrch a položili nový. O týden později se začalo s opravami dotčené kruhové křižovatky. Práce měly být hotové do poloviny listopadu.  Značená objížďka vedla z Mostu směrem do Litvínova-Záluží, kde ti, kdo potřebovali jet na Chomutov, odbočili na Dolní Jiřetín.

Přesně před týdnem, 25. října však nedaleko Dolního Jiřetína došlo k velmi vážné nehodě, která tuto jedinou trasu na Chomutov uzavřela (psali jsme ZDE a ZDE). Řidiči tak velmi kritizovali načasování prací. Do Chomutova se v tu chvíli dalo dostat jen přes Most a cestou na Malé Březno.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru