Foto: ŘSD Ústeckého kraje
Most

Chlumčany - Na stavbě dálnice D7 u Chlumčan aktuálně pokládá Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) asfaltové vrstvy, montuje svodidla, provádí ohumusování, realizuje kanalizaci a instaluje oplocení.

„Stavíme také 3 metry vysokou protihlukovou stěnu o celkové délce 563 metrů. Nyní na protihlukové stěně osazujeme spodní železobetonové panely, na něž po pokládce finální asflatové vrstvy začneme instalovat hliníkové panely. Panelů bude celkem 236," píše ŘSD.

Video z místa je ZDE.

Nový dálniční úsek o délce 4,5 km plánuje ŘSD zprovoznit v částečném profilu do konce tohoto roku, kompletní stavební práce ukončit v srpnu 2024. Zhotovitelem stavby s předpokládanou cenou 1,7 mld. Kč je společnost Metrostav Infrastructure a. s.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru