Záběr ze hry, Pojďte pane, budeme si hrát Divadla rozmanitostí. Zdroj: Divadlo rozmanitostí
Most

Most – Částku dva miliony korun "přiklepli" radní na modernizaci elektroinstalace v Divadle rozmanitostí. Na tuto akci byla vyhlášena veřejná zakázka a dle plánu se má začít s pracemi ještě v průběhu listopadu.

„Půjde o první etapu. Práce budou probíhat tak, aby nijak nebyl narušen provoz divadla. Výměna nové scénické techniky bude stát zhruba 2 miliony. V létě při druhé etapě bude celá akce dokončena," potvrdila náměstkyně primátora Markéta Stará. 

Divadlo má na listopad v programu připraveno více než 10 her s řadou repríz. Většina programu je rezervovaná pro školy, nicméně některá představení jsou určena pro veřejnost. Program naleznete ZDE

Divadlo rozmanitostí je loutkovou a alternativní scénou Městského divadla v Mostě a sídlí v Topolové ulici.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru