Ilustrační foto: e-deníky.cz
Most

Lounsko – S tím, že řidiči překračují povolenou rychlost v obci se policisté při dopravních kontrolách setkávají poměrně často. Při provádění kontroly rychlosti jízdy v obci Sýrovice na Lounsku však byla hlídka velmi překvapena, že jim měřící zařízení ukazuje rychlost 101 km/h, tedy dvojnásobnou než je v obci povoleno.

Rekordmankou navíc byla žena řidička, která jela ve směru od Žatce na Plzeň. Teprve 28letá žena byla policisty zastavena ke kontrole a je řešena za přestupek na úseku dopravy. Celá věc bude postoupena na příslušný Městský úřad k dořešení. „I nadále budou policisté namátkově provádět kontroly po celém lounském okrese," podotýká mluvčí PČR Ilona Gazdošová. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru