Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Komořany – Pět profesionálních hasičských jednotek a stejný počet jednotek dobrovolných hasičů zasahovalo v neděli večer v Komořanech při požáru v jednom z firemních areálů. Oheň se podařilo uhasit v pondělí ráno.

Hasiči ze stanice Most a Litvínov, podniku ORLEN Unipetrol RPA, Severní energetická Komořany a United Energy Komořany (IV) a dobrovolní hasiči obcí Braňany, Litvínov, Most - Rudolice, Obrnice a Želenice likvidovali požár uskladněných stavebních panelů v areálu firmy KOVODEMONT CZECH a.s. v Komořanech na Mostecku.

„K uhašení hořící izolační pěny ve stavebních panelech hasiči použili tři vodní proudy "C". Zaměstnanci firmy pomáhali těžkou technikou rozebírat naskladněné panely. Požár se hasičům podařilo likvidovat v pondělí ve 2:50 hodin po závěrečné kontrole pomocí termokamery," uvedl mluvčí HZS Ústeckého kraje Lukáš Marvan.

Z důvodu velkého zakouření byl zásah prováděn v dýchací technice. Pro zajištění dostatečného množství hasební vody byla využita kyvadlová dálková doprava vody pomocí cisteren ze tří kilometrů vzdáleného vodního zdroje. Při zásahu nedošlo ke zranění. Příčina vzniku požáru a škoda jsou v šetření.

 

 

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru