K nehodě došlo na přechodu pro chodce v ulici Svatopluka Čecha v Mostě. Foto: PČR
Most

Most – Policisté mosteckého dopravního inspektorátu se obrací na širokou veřejnost při pátrání po svědcích dopravní nehody. K té došlo 13. listopadu kolem 16:45 hod. v Mostě v ulici Svatopluka Čecha.

Dosud neznámý řidič nedal přednost osobě na přechodu pro chodce a té přejel špičku chodidla pravé nohy. Policistům není známo konkrétní vozidlo. „Mělo by se jednat o vůz tmavě hnědé barvy. Neznámý řidič tohoto automobilu nesplnil zákonnou povinnost a z místa odjel směrem k obchodnímu centru Tesco. V souvislosti s prověřováním této nehody žádáme všechny případné svědky, kteří se v uvedené době pohybovali poblíž daného přechodu pro chodce, nechť se policistům ozvou na lince 158. Mohli by tak přispět k řádnému objasnění věci. Děkujeme za spolupráci," vyzývá veřejnost ke spolupráci policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru