Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Neobvyklou scénu zažili zákazníci jednoho z mosteckých obchodů s oblečením.  S nekalým záměrem se do něj vydala na samém počátku týdne jistá pětadvacetiletá Mostečanka. Do příruční tašky narvala dvoje dámské sportovní legíny za šest stovek.

S tím, že byla v červnu letošního roku za krádež mosteckým soudem potrestána, si hlavu nelámala a s takto nakoupeným zbožím pouze prošla kolem pokladny. „Jedné ze zaměstnankyň prodejny ovšem tento počin neunikl, protože zákaznici již zná," podotkl policejní mluvčí Václav Krieger.

Pracovnice obchodu ve spolupráci s ostrahou nepoctivou ženu před provozovnou zadrželi. Podezřelá se s tím zřejmě nechtěla smířit. Začala na všechny přítomné vulgárně nadávat, vyhrožovat jim újmou na zdraví, ale i plivat okolo sebe. „Všemu agresivnímu chování přihlíželi procházející lidé. Uklidnit ženu museli až přivolaní policisté, kteří ji omezili na osobní svobodě a převezli do cely," dodal mluvčí. Vzhledem k minulému trestu hrozí Mostečance další odsouzení s pobytem za mřížemi až na tři roky.

Na obvodním oddělení policie si dotyčná převzala sdělení podezření ze spáchání trestných činů krádež a výtržnictví.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru