Kdo má potřebu neustále něco ničit?! Foto: Zoopark Chomutov
Most

Chomutov – S velkou slávou před necelým rokem otvíral chomutovský zoopark přenádherné medúzárium. Je to jen pár dnů, co zaměstnanci zooparku objevili na sklech obrovské škrábance. Aby k poškozování medúzária již nedocházelo, musel být do prostoru expozice nainstalován kamerový systém!

„Není to ani rok, co jsme otevřeli unikátní medúzárium, a na sklech některých akvárií už jsou poměrně velké škrábance. Kazí to pohled na tahle krásná stvoření, kazí to fotografie a videa, které z našeho medúzária tak rádi sdílíte. A vlastně vůbec nevíme, kdo a proč má tendenci tohle dělat. A nejsou to náhodné škrábance z nepozornosti. Dávejte prosím pozor, a to i na Vaše děti!" informuje zoopark o neskutečném vandalství na sociálních sítích.

Přitom všude v expozici jsou upozornění, že je zakázáno na skla sahat. O slavnostním otevření jsme psali ZDE. V textu najdete i řadu zajímavostí o medúzách. 

 

Takové krásné fotky přes poškrábané sklo už těžko uděláte. Foto: Zoopark Chomutov

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru