Ilustrační foto: e-deníky.cz
Most

Most – Policisté dopravního inspektorátu se obrací na veřejnost při pátrání po chodcích a cestujících z linkového autobusu. Od středy 29. listopadu prověřují policisté událost, ke které došlo v 11:51 hodin v mostecké ulici Višňová.

Řidič pravidelné linky číslo 17 vyjížděl ze zastávky do průběžného pruhu vlevo, do kterého se snažil zařadit. Před autobusovou zastávkou je přechod pro chodce a tam se po pravé straně pohybovali dva chodci. Jeden z nich vstoupil na uvedený přechod a řidič městské hromadné dopravy musel reagovat prudkým bržděním. Vlivem toho v autobuse došlo k pádu a ke zranění ženy. Šetřením policisté zjistili, že v dopravním prostředku upadlo více cestujících.

„V rámci řádného objasnění tohoto incidentu žádáme chodce, kteří stáli na přechodu před průjezdem linkového autobusu, ale i cestující, kteří vlivem brždění utrpěli zranění, nechť se policistům ozvou na lince 158. Děkujeme za spolupráci," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru