Ilustrační foto: CC0
Most

Ústecký kraj – Ústečtí policisté šetří již dva případy podvodného jednání souvisejícího s nákupem lístků na mistrovství světa v ledním hokeji v roce 2024.

„Poškozenými jsou dva muži (48, 63), kteří prostřednictvím sítě Facebook reagovali na inzerci pravděpodobně smyšleného profilu ženy nabízející lístky. Následně si nezávisle na sobě každý z nich objednal lístky a poslal peníze. Od té doby s nimi již nikdo nekomunikuje. První z poškozených za dva lístky zaplatil 5 tisíc korun. Druhý z nich za čtyři lístky zaplatil 7 tisíc korun," popisuje případy policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Je velice pravděpodobné, že poškozených bude přibývat. Vánoce se blíží a lidi chtějí těm druhým udělat radost, ale bohužel jsou tací, kteří svátky vánoční využívají k tomu, aby druhé okradli.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru