Foto: MP Most
Most

Most - Pěší hlídka strážníků prováděla v Mostě kontrolní činnost v ulici J. Skupy, když strážníci uviděli vozidlo, které mělo za jízdy zapnuté světelné výstražné znamení, a řidič z okna posunky přivolával strážníky. Strážníci pochopili, že řidič potřebuje pomoci, a přistoupili k vozidlu. Řidič uvedl, že má silné bolesti břicha, je mu nevolno a jede do nemocnice.

Strážníci na místo okamžitě přivolali zdravotnickou záchrannou službu, sledovali zdravotní stav muže a další hlídka do příjezdu zdravotnické záchranné služby usměrňovala dopravu. Vzhledem k tomu, že se vozidlo nacházelo v komunikaci nedaleko kruhového objezdu, strážníci se s řidičem domluvili, že bude proveden bezpečnostní odtah.

Mezitím na místo přijela zdravotnická záchranná služba, která muže převezla do nemocnice. Po dvou dnech si majitel vozidlo převzal na záchytném parkovišti v ulici Pionýrů a vzkázal zasahujícím strážníkům, že si jejich pomoci váží a děkuje.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru