Dopolední situace při jízdě z Mostu směrem na Ústí nad Labem. Foto: redakce
Most

Ústecký kraj – Na silnicích v Ústeckém kraji hlásí dopravní servery celkem plynulý provoz. Aktuálně je zásadnější nehoda pouze u obce Smolnice na Lounsku, kde po kolizi dvou dodávek je řízen provoz kyvadlově. Řidiče nicméně ve středu dopoledne trápí hlavně mlha.

Podle informací Českého hydrometeorologického ústavu dneska přes Česko přechází studená fronta. V Čechách na většině území zapršelo, během dne se déšť přesune na Moravu a do Slezska, v Čechách rychle zeslábne nebo dokonce zcela ustane.

Od západu se také začne protrhávat oblačnost, tak se hlavně v západní polovině Čech aspoň na chvíli objeví sluneční paprsky. Nejvyšší teploty budou většinou mezi 2 až 6 °C, ale v Čechách může místy vystoupat teplota až na 9 °C. Zítřejší teploty budou nepatrně nižší.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru