Zástupci policie předali hračky do mostecké nemocnice na dětské oddělení. Foto: PČR
Most

Most – Policisté územního odboru tradičně před Vánoci uspořádali sbírku hraček pro mosteckou nemocnici. Tento týden vybrané dary předali na dětské oddělení.

V nemocnici je velká spotřeba hraček. „Pokud některé dítě stráví na lůžku delší čas a nějakou hračku si oblíbí, většinou si ji odnáší domů. Tak se postupně zásoby tenčí," vysvětlila policejní mluvčí Ilona Gazdošová, proč je opakovaná sbírka hraček pro nemocnici vítaná.

V letošním roce se zapojil do sbírky opravdu velký počet policistů a občanských zaměstnanců Územního odboru Most a podařilo se nasbírat četné množství hraček. Celá sbírka byla předána primářce dětského oddělení nemocnice v Mostě MUDr. Marii Váchové a vrchní sestře Evě Maškové.

„Děkujeme všem, kteří se do sbírky zapojili a neváhali darovat hračky pro dobrou věc," dodala mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru