Stanislav Woznica a Markéta Stará rozlévají gulášovou polévku v centru Mostu. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most - Několik stovek porcí gulášové polévky zdarma si mohli dát v pátek dopoledne lidé v centru Mostu.  

Poctivou gulášovku připravili zaměstnanci místní společnosti Bilbo Šmak. "Uvařili jsme čtyři sta porcí, tak doufáme, že lidi přijdou a že všechny vydáme," uvedl jednatel společnosti Stanislav Woznica. Z akce by se měla stát tradice. "A já bych chtěla moc poděkovat za to, že tahle akce v Mostě je uspořádaná," sdělila náměstkyně primátora města Mostu Markéta Stará, která při rozlévání polévky potřebným lidem pomáhala. 

Horká polévka pomohla v sychravém počasí nejen penzistům a dalším kolemjdoucím, ale třeba také panu Milanovi. Deset let strávil bez střechy nad hlavou, nedávno se díky pomoci města mohl nastěhovat do bytu. "Byli jsme bezdomovci hodně let. A teď můžu být rád, že máme byt, teď se máme dobře a jsme spokojení," prohlásil nad talířem vonící polévky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru