Ilustrační foto
Most

Litvínov, Bílina - Podvod při zapůjčení knih z městských knihoven v Litvínově a Bílině řešili mostečtí policisté.  Jeden z podezřelých mužů se po domluvě se svým známým zaregistroval jako nový čtenář v litvínovské knihovně a zapůjčil si 3 kusy knih.

O pár dní později se zaregistroval i v bílinské knihovně a zde si zapůjčil dokonce 8 knih. Celkem byla hodnota půjčených knih 22 800,- Kč.

"Tyto knihy si však dvojice nepůjčila proto, že by byli dotyční tak horliví čtenáři, ale již od počátku měli plán knihy prodat. Na inzertním portálu totiž půjčené tituly nabízeli k prodeji. Po zadokumentování celého případu sdělila vyšetřovatelka oběma mužům ve věku 30 a 31 let obvinění z podvodu," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru