Zatopená silnice u jezera Most. Foto: čtenář
Most

Ústecký kraj - Silný vítr vystřídal sníh. Od půlnoci do sobotního večera evidovali hasiči v Ústeckém kraji 256 událostí v souvislosti s povětrnostními podmínkami.

Převažovaly události, kde hasiči odstraňovali popadané stromy, celkem 214. Hasiči také vyjížděli čerpat vodu ze zatopených sklepů a k zahoření trafostanic. V Mostě hasiči z Jednotky Sboru dobrovolných hasičů Most-Rudolice vyjížděli k jezeru Most, kde odčerpávali vodu ze zatopené silnice.

Vážná nehoda se stala v Ústí nad Labem. Hasiči vyprošťovali dvě osoby, tři lidé celkem se zranili. Blíže píšeme zde.

Jednotka profesionálních hasičů ze stanice Varnsdorf a dobrovolná jednotka hasičů Varnsdorf vyjely k dopravní nehodě osobního vozu, které skončilo na střeše. Vlivem nehody došlo ke zranění jedné osoby, která skončila v péči zdravotnické záchranné služby.

Nehoda na Děčínsku. Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru