Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Ústecký kraj - Na druhý svátek vánoční hasiči v Ústeckém kraji zasahovali u 65 událostí. K technickým pomocem vyjížděli 46krát. Jednalo se o čerpání vody, popadané stromy a uvolňování naplavenin na rozvodněných vodních tocích.

"V Ústí nad Labem vyjížděli profesionální hasiči během dne třikrát do ulice Přístavní, kde řidiči nerespektovali zákazové dopravní značky a uvízli osobními vozy v laguně rozvodněného Labe. Hasiči vozidla vyprostili pomocí navijáku. Řidiče si převzala Policie ČR," uvedli hasiči k zásahům.

2712hasici1 dcbb2

Foto: HZS Ústeckého kraje

V Mostě hasiči zlikvidovali požár popelnic. V Podbořanech hořel dutý strom, hasiči požár zlikvidovali a strom pokáceli. Ve Štětí došlo k požáru osobního vozidla. Hořelo v motorovém prostoru. Na místě zasahovali místní profesionální hasiči. Škoda byla odhadnutá na 10 tisíc Kč.

2712hasici3 d6dd5

Foto: HZS Ústeckého kraje

"Na Lounsku v obci Libčeves hořel odpad na kontejneru. Požár byl zlikvidován vysokotlakým proudem. Na místě zasahovala jednotka z hasičské stanice Louny a místní dobrovolná jednotka hasičů. Škoda na kontejneru byla odhadnutá na 15 tisíc Kč," popsali hasiči z Ústeckého kraje.

414077861 863059735608435 279356577212478432 n 3f08f

Foto: HZS Ústeckého kraje

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru