Ilustrační foto
Most

Most - Na Štědrý den zaměstnal mostecké policisty 34letý muž z Benešova, který svátky klidu zřejmě neřešil. Kolem 6 hodiny ranní si vybral jako objekt svého zájmu budovu střední školy v Mostě.

Nejprve měl poškodit panty u okna na toalety, kam vlezl. Potom rozbil skleněnou výplň okna do kabinetu, který prohledal. Z kabinetu se dostal násilným poškozením dalších dveří na chodbu školy a dále do třídy. Tady jeho výprava skončila, neboť zde byl přistižen a zadržen policejní hlídkou, kterou přivolal zaměstnanec školy. Následnou lustrací osoby podezřelého bylo zjištěno, že má za sebou bohatou kriminální minulost a odseděl si několik let ve vězení. Údajně chtěl na sebe upozornit, protože se pohádal se svojí přítelkyní.

"V batohu měl také několik mýdel, které chtěl prý dát do školních tříd jako dárečky. Ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté muži podezření z přečinu krádeže ve stadiu pokusu. Od soudu tak může v případě uznání vinny odejít až s tříletým vězením," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru