Foto: Městská policie Most
Most

Most - Několik osob v pátrání zajistili mostečtí strážníci. Prvního hledaného muže strážníci městské policie zajistili, když vyjížděli na oznámení o odhalení pachatele drobné krádeže v obchodním centru, kde odcizil čaj. 

Dalšího hledaného muže v celostátním pátrání strážníci zajistili v bytě jeho matky, když předávali úřední písemnost určenou do vlastních rukou.

Dalšího muže v celostátním pátrání strážníci zajistili, když je oznamovatel požádal o vykázání cizích osob z domu v ulici M. G. Dobnera.

"Také jiného hledaného muže strážníci zajistili, když je oznamovatel požádal o vykázání osob z chodby domu v ulici U Věžových domů, kde hledaný muž spal. Strážníci muže probudili a kontrolou totožnosti zjistili, že se jedná o osobu v pátrání," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

U všech hledaných osob strážníci provedli bezpečnostní prohlídku, jestli u sebe nemají zbraň, a předali je policistům Policie ČR k dalším úkonům.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru