Hasiči likvidují požáry popelnic. Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Ústecký kraj - Hasiči v Ústeckém kraji zveřejňují první přehledy svých výjezdů na pomezí roku 2023 a 2024. Zasahují hlavně kvůli silvestrovským oslavám.

Mezi 18. a 23. hodinou vyjely jednotky v kraji k 12 událostem, informuje aktuálně hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje. V sedmi případech likvidovali hasiči požáry odpadu a odpadkových kontejnerů, v jednom případě požár odpadu ve výtahové šachtě a v jednom požár sazí v komíně. „Vyjeli jsme rovněž k otevření bytu a zaznamenali planý poplach," uvedli hasiči z Ústeckého kraje.

A co hasiči ve zbytku země? „Za celý dnešek jsme k 22:00 zasahovali po celé ČR u 299 událostí, z toho mezi 16. až 22. hodinou u 61 požárů. Počet událostí je prozatím srovnatelný s loňskou rekordní silvestrovskou nocí. Prosíme, buďte při novoročních oslavách opatrní," uvedlo vedení hasičského záchranného sboru na svém účtu na síti X.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru