Ilustrační foto
Most

Most – Na problém si v Mostě ve středu v odpoledních hodinách zadělal 33letý řidič. Toho policisté hlídkové služby zastavili ve vozidle Renault v ulici Pionýrů. Důslednou kontrolou hlídka zjistila, že motorista má vyslovený a platný zákaz řízení všech motorových vozidel od roku 2021, o kterém rozhodl Okresní soud v Mostě.

Tím ale výčet protiprávního jednání nekončí. Vzhledem k podezření z požití alkoholického nápoje, které bylo podtrženo známým zápachem, vyzvali policisté muže k podrobení se testu na přítomnost alkoholu. Přístroj ukázal hodnotu 1,4 promile, což nebyla pro řidiče dobrá zpráva.

„Strážci zákona řidiče na místě zadrželi a převezli do cely k vystřízlivění. Na mosteckém oddělení si muž převzal sdělení podezření ze spáchání trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a ohrožení pod vlivem návykové látky. Od soudu může v případě uznání viny odejít až s dvouletým trestem odnětí svobody," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru