Tramvaje stojí v zastávce Most, sportovní hala. Místo nich nasadil dopravní podnik náhradní autobusovou dopravu. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most – Nepříjemný zážitek má za sebou seniorka, jejíž příruční vozík na kolečkách, kam si může odkládat tašku, zachytila projíždějící tramvaj. Nehoda, která mohla mít fatální následky, naštěstí skončila bez následků jak pro seniorku, tak pro tramvaj. 

Po dobu prošetřování události nasadil dopravní podnik místo tramvají náhradní autobusovou dopravu. „Tramvaje v tuto chvíli jezdí podle běžného přepravního řádu. Omezení se dotklo zhruba pěti spojů," potvrdil dopravně-technický náměstek Vladimír Šefr.

Podle policejního mluvčího Václava Kriegera není incident. ke kterému došlo krátce před polednem, nakonec veden v záznamech ani jako dopravní nehoda: „Na místě nevznikla žádná škoda, nedošlo k újmě na zdraví u žádného z účastníků a nikdo z aktérů nebyl pod vlivem alkoholu."

Seniorka stála u přechodu pro chodce, kompenzační pomůcka však zasahovala do kolejí. Tramvaj, která vyjížděla právě ze zastávky u sportovní haly, tak daný předmět zachytila.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru