Ilustrační foto: e-deníky.cz
Most

Most – Mostečtí kriminalisté se obrací na širokou veřejnost, kterou žádají o spolupráci při vyšetřování zločinu obecného ohrožení. Týká se neskutečně agresivní jízdy osobního vozu, jehož posádka svým manévrováním ohrožovala ostatní řidiče.

„Uplynulý pátek, 45 minut po poledni, chtěla policejní hlídka v ulici Antonína Dvořáka zastavit vozidlo Land Rover Discovery, zelené barvy. Výzvy k zastavení motorista ignoroval a pokračoval v jízdě do ulice Jaroslava Seiferta a Čsl. Armády. U gymnázia projel kruhový objezd v protisměru a ohrozil jiného účastníka silničního provozu," popsal začátek honičky jako z akčního filmu policejní mluvčí Václav Krieger.

Pak řidič směřoval ulicí Jana Opletala do ulice Alej Boženy Němcové a dále Slovenského národního povstání. Tam z kruhového objezdu vyjel prvním výjezdem k vodní nádrži Matylda. Během toho několikrát přejel do protisměru. Velký kruhový objezd, křížení ulic Tvrzova a silnice 1/13, projel agresivním způsobem v protisměru. Policisté podezřelého stále pronásledovali, ten ale pokračoval silnicí 1/13 k Chomutovu protisměrem. Bezohlednou jízdou ohrozil několik desítek protijedoucích vozidel. Z pozemní komunikace sjel v Komořanech.

„Tímto žádáme všechny účastníky silničního provozu, kteří byli jízdou řidiče ve vozidle Land Rover ohroženi. Žádáme i motoristy, kteří mají ve vozidlech záznamové zařízení, na kterém by mohla být zachycena jízda podezřelého. Všichni nechť se ozvou na linku 158. Všechny získané poznatky mohou pomoci k řádnému objasnění věci. Děkujeme za spolupráci," dodal mluvčí.

Ze zásahu připravuje policie video.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru