Foto: čtenář
Most

Most – K dopravní nehodě osobního vozu došlo ve středu krátce po 14. hodině v Mostě na sjezdu na silnici I/13 u obchodního řetězce OBI. Havarovaný vůz skončil mimo vozovku. Na místě jsou všechny složky IZS.

Podle informací z místa nehody prý vůz vytlačil ze silnice jiný účastník provozu, který z místa nehody bez zastavení ujel. Nikomu se dle prvních informací nic nestalo.

„V současné chvíli policie zasahuje u nehody na I/13 ve směru na Bílinu. Řidič s osobním automobilem sjel z vozovky a převrátil se přes střechu. Příčiny a okolnosti nehody jsou v šetření. Dechová zkouška řidiče je negativní. Hasiči i zdravotníci z místa již odjeli," potvrdil mluvčí policie Václav Krieger.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru