Na silnici I/15 mezi Mostem a Korozluky mají kamiony a dodávky problém vyjet stoupání. Foto: čtenář
Most

Ústecký kraj – Na území Ústeckého kraje došlo od rána z důvodu povětrnostních podmínek k řadě dopravních nehod. Nejvážnější se stala na Mostecku, kde po smyku narazila řidička do sloupu elektrického vedení a její vůz je nepojízdný. Zbylé nehody zatím jen lehce komplikují provoz a jsou bez zranění. Kamiony stojí v kopci před Mostem ve směru z Korozluk.

K dopravní nehodě na Mostecku u obce Havraň došlo před půl sedmou ráno. Potíže mají aktuálně řidiči před Mostem ve směru od Korozluk při jízdě do kopce. Kamiony a některé nákladní vozy ve stoupání nyní stojí.

Dopravní nehoda byla před devátou hodinou také nahlášena v Mostě z ulice Zahradní, kde se srazily dvě dodávky. Průjezd je možný se zvýšenou opatrností.

V půl osmé dostala policie informaci o kolizi u obce Libědice na Chomutovsku. „Jedná se o drobnou nehodu, kdy při střetu došlo k poškození bočních zrcátek. S ohledem na skutečnost, kdy se řidiči nebyli schopni dohodnout, kdo je viník, oznámili nehodu policii, která se vydala na místo," podotkla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Bouralo se také na Ústecku. Krátce po sedmé hodině došlo ke kolizi v křižovatce ulice Seifertova a Opletalova v Ústí nad Labem na silnici první třídy. „Příčiny a okolnosti nehody jsou předmětem šetření. Křižovatka je poměrně velká, takže se zvýšenou opatrností je možné místem projet," uvedla mluvčí Eliška Kubíčková.

Stejně je tomu tak i v Obci Tisá na Ústecku, kde po smyku v prudké zatáčce narazil řidič s osobním vozem do stromu. I tato nehoda se obešla bez zranění.

Situaci na silnicích budeme nadále sledovat. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru