Nadstandardní péči nabízí novorodičkám od letošního roku kadaňská porodnice bez poplatku. Zdroj: Nemocnice Kadaň
Most

Ústecký kraj – Porodnost se v Česku příliš nezvyšuje, spíše naopak. Nemocnice se tak snaží přilákat rodičky právě do svých porodnic. Nemocnice Kadaň vytáhla z rukávu eso v podobě nabídky nadstandardního pokoje bez poplatku. Může se pochlubit, že tento benefit nabízí jako jediná porodnice v Česku.

Balíček benefitů pro nastávající maminky se v Nemocnici Kadaň rozšířil o další příjemnou novinku. „Od středy 10. 1. 2024 mohou všechny maminky strávit čas v luxusních pokojích na oddělení šestinedělí a neplatit ani korunu!" potvrdila marketingová specialistka Nemocnice Kadaň Karolína Odlasová.

Kadaňská nemocnice se dlouhodobě může pochlubit statistikou, že do její porodnice přijíždějí maminky nejen z Ústeckého, Karlovarského a Středočeského kraje, ale z celé České republiky. „V roce 2023 k nám přijela jedna maminka až z daleké Ostravy. Až tam sahá dobrá pověst porodnice šířená spokojenými novopečenými rodiči. Není totiž nutné, aby u nás byla žena předem registrována. Vítáme u nás úplně každého!" podotýká Karolína Odlasová.

Interiér pokoje v kadaňské porodnici. Zdroj: Nemocnice Kadaň

Tamní porodnice pořádá každý měsíc Den otevřených dveří, kde nastávající maminku celou porodnicí provedou  lékařky a porodní asistentky. „Nabízíme Předporodní kurzy a Kurzy první pomoci zaměřené na děti, které jsou také zdarma pro maminky, které u nás přivedly na svět své děti," vyzdvihuje další benefit. 

Maminky po porodu mohou v kadaňské porodnici využít služby laktační poradkyně, která je jim k dispozici po celou dobu pobytu na oddělení šestinedělí i po návratu domů. 

„Kromě standardní nabídky obědů, večeří a svačin nabízíme možnost celodenního občerstvení ve formě bufetu, kde si maminky mohou dopřát jogurty, sýry, šunku, celozrnné pečivo nebo cereálie. Příležitostně připravujeme i čerstvé moučníky vhodné pro kojící maminky. V pestré nabídce nechybí ani velký výběr čajů a neperlivá voda. Občerstvení je maminkám k dispozici kdykoliv během dne a samozřejmě zdarma," popisuje marketingová specialistka nabídku a péči, které si užívají maminky po porodu.

Citlivý přístup personálu porodnice a oddělení šestinedělí si pochvaluje také Lucie Otrubová, která v kadaňské porodnici přivedla na svět první kadaňské miminko roku 2024: „Je to už druhý porod tady v Kadani a opravdu mám velice pozitivní zkušenost. Musím poděkovat všem doktorům, sestrám a ostatnímu personálu na oddělení šestinedělí, že se o nás tak příkladně starají. Opravdu chci vyzdvihnout pozitivní přístup, ochotu poradit, pomoci nebo potěšit dobrým slovem a to se počítá. Takže děkujeme moc.“

 
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru